Easee Equalizer Support

Vælg den rigtige model

Find ud af hvilket netselskab område du bor i:

Netselskab oversigt

 

Kamstrup elmåler / Radius kunder

Køb Equalizer RJ45 model kombineret med Kamstrup HAN modul

Equalizeren kan læse data fra din Kamstrup måler. Dette kræver et Kamstrup RJ45 modul som passer i HAN porten på din elmåler. De fleste netselskaber i Danmark har krypteret data i måleren. Derfor kræver det at netselskabet (fx Radius) kontaktes for at låse HAN porten op og udleverer krypteringsnøglerne, som indtastes i Easee appen.

For at kunne kommunikere med måleren, skal du bruge dine krypteringsnøgler. De kan fås ved at bede fx Radius kundeservice om følgende:

  • – To krypteringsnøgler: DLMS/ COSEM krypteringsnøgler (GPK60 og GPK61)
  • – Åbning af HAN port for datakommunikation
  • – Radius har en bestillingsside her.
Landis & Gyr E360

Køb Equalizer P1 model

Equalizeren kan læse data fra din måler. De fleste netselskaber i Danmark har krypteret data i måleren. Derfor kræver det at netselskabet kontaktes for at låse P1 porten op og udleverer krypteringsnøglerne, som indtastes i Easee appen.

 

Echelon elmåler

Der kan ikke udlæses data direkte fra denne elmåler. Det er der dog råd for, med Easees nye Equalizer AMP løsning, som indeholder strømklemmer som påmonteres hovedkablet i dit elskab.

 

Spørgsmål og svar

Hvad betyder de forskellige farver lys på Equalizeren?

Hvad betyder de forskellige farver lys på AMPen?

Hvilket netselskab har jeg?

Danmarks elnet er ejet af forskellige netudbydere, som driver og vedligeholder elnettets infrastruktur. Din bopæls placering er afgærende for hvor du er kunde i forhold til transport af el. Dette kan ikke vælges. Din samlede elregning indeholder betaling for transport af strøm til netselskabet.

Find dit netselskab

Oplad med solenergi

I en opdaterering foråret 2023, kan din Easee lader nu benyttes til at oplade bilen med overskudsproduktion fra solcellestrøm (eller vindmølle) i samspil med Equalizeren. Vælg mellem ren solenergi eller en blanding af strøm fra solceller og nettet.

Video guides

Introduktion (Norsk)

Installation (Engelsk)

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop