Easee: Egen Installation

Vigtig information

Såfremt du ikke benytter vores installatør til at installere din Easee Home ladestation, er det vigtigt at du læser med her. Easee Home er en smart ladestation, hvilket betyder at den skal sættes korrekt op for at kunne kobles op til nettet og Easee’s servere. Hvis denne opsætning ikke er udført korrekt, vil du ikke kunne benytte app til at styre din lader, og vi vil heller ikke kunne fjerneaflæse dit forbrug og udbetale refusion automatisk.

Du kan sende denne side til din installatør, såfremt de ikke har erfaring med Easee Home

Følgende skal foretages for at laderen er opsat korrekt op og tilmeldt automatisk refusion:

1. Fysisk installation af laderen (installatør)

Tilslutning af lader til din elforsyning

2. Kodning med Easee Installer app (installatør)

Easee har lanceret en ny app (Easee Installer) som gør det nemt og hurtigt op sætte laderens bagplade op på Easees cloud system. Kræver en telefon med NFC læser indbygget. Her indstilles også sikringsstørrelser som kan begrænse laderens ladestyrke til ikke at overbelaste din installation. Se vores video guide herunder.

3. Opsætning af Easee App (kunde)

Hent app’en Easee til din telefon og gennemfør opsætningen. Du skal oprette en konto og tilføje laderen med serienummer og pinkode som står på selve laderobotten under coveret eller på kassen laderen er sendt i.

4. Send information til os (kunde)

Gå ind på vores selvbetjening for at færdiggøre opsætningen. Her kan du tilføje kontonummer til udbetaling og opsætte automatisk refusion på din lader:

www.takecharge.dk/selvbetjening

Tillykke med din nye lader!

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop