Vi er TakeCHARGE

Mit navn er Thomas Rybak

Jeg har en baggrund som flyveleder og er vant til at operere i komplekse systemer med mange bolde i luften. Jeg har undervejs lært mig selv programmering og webudvikling og har i en årrække haft et IT firma som sidebeskæftigelse.

Jeg vil karakterisere mig selv som en rigtig elbilsentusiast. Jeg kan slet ikke lade være med at følge med i den nyeste teknologi og udviklingen indenfor området. Jeg er overbevist om, at elbilen er fremtidens teknologi til persontransport og allerede nu overlegen i forhold til benzin- og dieselbiler. De er billigere i både drift og vedligeholdelse, og så oplever jeg personligt en stor frihed i, at kunne oplade den om natten, mens jeg sover.

Jeg indrømmer også gerne, at jeg er typen, der slukker klimaanlægget, når jeg holder bag en dieselbil, så mine børn og jeg ikke skal indånde partikeludledningen derfra. Derfor glæder jeg mig til den tid, hvor vi alle kører på el, og den udvikling vil jeg gerne hjælpe på vej med TakeCHARGE.

Mit navn er Christian Møllebro Uttrup

Jeg har altid interesseret mig for biler, da de for mig er indbegrebet af frihed. Bilen gjorde mig som ung uafhængig af mine forældre og har givet mig de største eventyr rundt på New Zealand, igennem Islands højland og den arabiske ørken.

I takt med det øgede fokus på bæredygtighed købte jeg min første elbil. Kort efter lærte jeg, at de tilgængelige ladeløsninger var dyre, komplekse og gav alt det modsatte af frihed. Det blev motivationen til at hjælpe andre elbilister med troværdig rådgivning, konkurrencedygtige og komplette ladeløsninger, som jeg kan stå inde for.

Jeg har tidligere arbejdet med strategi og kommerciel udvikling, bl.a. i energibranchen for Dong Energy/Ørsted. Jeg brænder for at optimere og gøre ting bedre og simplere. Privat er jeg gift med Stine, far til to piger og en dreng, og så elsker at være aktiv i naturen, hvor jeg føler mig fri, lader op, bliver bjergtaget og nyder nærvær med familien og venner.

Derfor startede vi TakeCHARGE

Som nye elbilsejere stod vi og skulle tage et valg om ladeløsning. Vi syntes ikke, at der var et ordentligt produkt på markedet som tilbød en komplet og billig ladeløsning. De udbydere som tilbød en hel løsning var ekstremt dyre og låste os fast i bindinger og uigennemskuelige abonnementer. Det mente vi, at vi kunne gøre bedre, og derfor startede vi TakeCHARGE.

Vi ønskede en simpel og fleksibel løsning, hvor vi kun betalte for vores faktiske forbrug og havde friheden til selv at vælge ladeboks. Vi ønskede et selskab der kunne give os rådgivning, refusion af elafgift og en tilgængelig kundeservice. Vi ville eje laderen og ikke være bundet til én udbyder i et dyrt fastprisabonnement.

I dag hjælper vi andre nye elbilister med at komme i gang og få samme frihed med en løsning som vores, hvor de kan oplade bilen hjemme i indkørslen. Vores løsning giver frihed og tid til de ting, som vi holder af. Det er fremtidens teknologi.

Tillid og troværdighed

Vi stræber efter at levere ladeløsninger, som du vil anbefale til andre og gerne dem, du holder allermest af. Vi sætter en dyd i gode relationer og kompetent rådgivning. Det er tillid og troværdighed.

Frihed og tryghed

Vi sørger for, at du sikres billig opladning, der bare fungerer, når du oplader hjemme. Det giver dig mere tid til de ting, som betyder noget, og din bil er altid klar til den næste tur på arbejde, i børnehaven eller til vandet – det er frihed!

Fremtid og ansvarlighed

Vi vil bidrage til den grønne omstilling ved at gøre det nemt for vores kunder at køre på el. Vi tror på, at fremtiden er elektrisk, og at vores ladeløsninger er en god investering for dig selv, dit hjem og vores planet.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop