Easee Home Support

Opsætning af automatisk refusion

1.

For at vi kan fjernaflæse dit forbrug og udbetale refusion automatisk, skal du indsætte os med tlf +45 42655488 som SITE ADMIN (på dansk ADMIN-BRUGER) under sites > administrationhttp://easee.cloud. Log ind med det telefonnummer og brugernavn der er blevet oprettet til dig under installationen. Vi benytter kun adgangen til at aflæse forbrug og yde support på din lader hvis du anmoder os om det.

Har du flere SITE ID på din konto, skal du vælge det hvor laderen er registreret, ellers kan du ikke sende invitationen.

2.

Send dit kontonummer til brug for udbetaling af refusion til info@takecharge.dk og derefter vil du automatisk modtage faktura og refusion når det er tid for næste afregning.

3.

Når vi har accepteret invitationen, vil det se således ud. Dermed er opsætningen udført korrekt og du er i gang med refusionen. Selvom vi ikke måtte have accepteret din anmodning endnu, bliver alle ladninger registreret hos Easee.

Spørgsmål og svar

Min lader er ikke blevet opsat korrekt

Det er meget vigtigt at du/installatren følger guiden i den medfølgende manual til ende. Dermed bliver laderen oprettet og tilsluttet til Easees server og du kan logge ind og benytte den tilhørende App.

Se evt installationsvideoen herunder.

Jeg kan ikke få kontakt til laderens Wifi med min telefon

1. Sæt din telefon på flymode
  2. Tænd så kun for wifi
  3. Forbind igen til laderens Wifi
  4. Gå ind på den IP adresse der er beskrevet i manualen

Hvad skal jeg angive under 'Operator'?

Her vælger du bare Easee, så har du mulighed for at tilslutte Easee App’en til din lader.

Hvad betyder farverne på LED lyset?

LED striben lyder ikke og min lader er offline

Hvis din lader tidligere har virket, er det muligt at Easees server har en fejl og ikke kan få kontakt til laderen. Se aktuel status for Easees servere her.

Opsætning af adgangskontrol til laderen

Er det nødvendigt at benytte tredieparts app for at kunne få refusion?

Nej. Du behøver ikke benytte tredieparts apps der overtager styring med din lader, for at kunne få refusion hos os. Det giver større risiko for nedbrud og fejl, og vi mener at refusion skal køre 100% automatisk når det er muligt for os at fjernaflæse din laders elforbrug.

Yderligere support

Videoer

Installation

Sidder kablet fast

Skift af laderobotten

Easee Installer App

Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop