Slice 1Created with Sketch.

TakeCHARGE Ladekort

Opladning i det offentlige rum kan være en jungle at finde rundt i – men med vores fysiske ladekort slipper du for bekymringen omkring opladning på farten. Kortet indeholder en nøglechip som giver dig adgang til størstedelen af de offentlige ladestandere i Danmark og Europa. Du slipper dermed for at stå og bøvle med et helt nøglebundt af forksellige ladebrikker, og kortet erstatter samtidig en række forskellige apps som tidligere var nødvendigt for at være sikker på at kunne oplade sin bil ude.

Priser

Kortet tilbydes som en ekstra service for TakeCHARGE kunder. Der er ikke noget fast abonnement, og udover køb og evt forsendelse af selve kortet er der ikke andre udgifter end den pris du betaler pr kWh når du lader bilen med kortet.

Kortet er tilknyttet en app, som også giver adgang til at se hvilke ladestandere der er understøttet og prisen for opladning.

Vi har sammenlignet priser med en række tilsvarende apps, ladebrikker mm og med vores løsning kan du lade til nogle af markedets laveste priser!

Kortet giver samtidig mulighed for at lade hos flere udbyderes hyperchargere med effekt op til 350 kW.

Priserne er et øjebliksbillede, indsamlet i November 2021 på udvalgte ladestandere i Danmark. Priser på opladning justeres løbende og varierer også mellem travle og mindre travle lokationer og landsdele. Den til enhver tid aktuelle pris på opladning kan findes ved at benytte den tilhørende app. Ved priser angivet i Euro er brugt omregningskurs 7,45.

Sådan kommer du i gang

Vi har en filosofi om at det skal være enkelt at være elbilsejer. For at komme i gang skal du blot scanne QR koden på bagsiden af kortet med din telefon og du bliver guidet i gang med opsætning af app og tilknytning af kreditkort.

Derefter holder du blot kortet op til chiplæseren på laderstanderen og følger anvisningen på standeren. Ligeledes kan ladningen stoppes på standeren eller med kortet.

Du vil efter et stykke tid kunne se din ladesession og totale omkostninger i appen og beløbet bliver trukket direkte fra dit betalingskort.

Hvordan får jeg hjælp?

Det er ikke TakeCARGE der står for drift af app og ladestandere i det offentlige rum. Har du problemer med at starte opladning på en specifik stander, vil der ofte være hjælp at hente på selve standeren. Alle henvendelser vedr app og brug af kort skal rettes til udbyder af løsningen, gennem app’en.

Ved ibrugtagning af ladekortet indgår du aftale med udbyderen af app’en og dit kundeforhold betingelser, support mm er derfor ikke med TakeCHARGE, men med udbyderen.

Bestilling

Vores ladekort tilbydes pt kun til eksisterende og nye kunder med vores ladeløsninger.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop