Ladebrik

Nem opladning på farten

Opladning i det offentlige rum kan være en jungle at finde rundt i – men med TakeCHARGE Key slipper du for bekymringen omkring opladning på farten. Nøglechippen giver dig adgang til størstedelen af de offentlige ladestandere i Danmark og Europa. Du slipper dermed for at stå og bøvle med et helt nøglebundt af forksellige ladebrikker, og chippen erstatter samtidig en række forskellige apps som tidligere var nødvendigt for at være sikker på at kunne oplade sin bil ude.

Nøglebrikken er lille og diskret, måler kun 5 cm i længden. BEMÆRK, at nogle ladestandere kan kun startes ved hjælp af en ladebrik.

Du kan bla lade hos:

Clever, e-on, Spirii, Ionity, Allego, Monta og også i udlandet

Priser

Nøglebrikken tilbydes som en ekstra service for TakeCHARGE kunder. Der er ikke noget fast abonnement, og udover køb og evt forsendelse af selve nøglebrikken er der ikke andre udgifter end den pris du betaler pr kWh når du lader bilen.

Løsningen tilbydes i samarbejde med Northe, og tilknyttes en app, som giver adgang til at se hvilke ladestandere der er understøttet og prisen for opladning på hver enkelt stander.

Vi har sammenlignet priser med en række tilsvarende apps, ladebrikker mm og med vores løsning kan du lade til nogle af markedets laveste priser!

Løsningen giver samtidig mulighed for at lade hos flere udbyderes hyperchargere med effekt op til 350 kW.

 • Du betaler direkte gennem app’en med dit kreditkort
 • Du kan ikke få refusion af forbrug på offfentlige ladere
 • Der er ikke noget abonnement
 • Det er Northe der driver løsningen, yder support ved spørgsmål mm
 • Løsningen er uafhængigt af dit TakeCHARGE refusions abonnement
 • Pris på opladning kan ses i den medfølgende app

Sådan kommer du i gang

Vi har en filosofi om at det skal være enkelt at være elbilsejer. For at komme i gang skal du blot scanne QR koden på bagsiden af nøglebrikken med din telefon og du bliver guidet i gang med opsætning af app og tilknytning af kreditkort.

I app’en vil du til enhver tid kunne se, hvilke ladestandere som du kan benytte samt aktuel pris.

Derefter holder du blot nøglebrikken op til chiplæseren på laderstanderen og følger anvisningen på standeren. Ligeledes kan ladningen stoppes på standeren eller med kortet.

Du vil efter et stykke tid kunne se din ladesession og totale omkostninger i appen og beløbet bliver trukket direkte fra dit betalingskort.

Opsætning af nøglebrik i Northe app

 1. Hent app og opret konto
 2. Tilføj betalingskort
 3. Tilføj nøglebrik – her kan du ikke scanne QR koden, men skal indtaste koden på bagsiden af brikken.

Opsætning af nøglebrik i Northe app

 1. Hent app og opret konto
 2. Tilføj betalingskort
 3. Tilføj nøglebrik – her kan du ikke scanne QR koden, men skal indtaste koden på bagsiden af brikken.

Hvordan får jeg hjælp?

Det er ikke TakeCARGE der står for drift af app og ladestandere i det offentlige rum. Har du problemer med at starte opladning på en specifik stander, vil der ofte være hjælp at hente på selve standeren. Alle henvendelser vedr app og brug af kort skal rettes til udbyder af løsningen, gennem app’en.

Ved ibrugtagning af ladekortet indgår du aftale med vores samarbejdspartner Northe og dit kundeforhold betingelser, support mm er derfor ikke med TakeCHARGE, men med Northe.

Support på ladestandere, konto, kort foregår KUN gennem app som du kan hente herunder. Se også deres FAQ her.

Bestilling

Live kort og priser

Tryk på et ladepunkt for at se live priser. Åbn i nyt vindue

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tomTilbage til shop