Installation

Standard installation

Vi tilbyder landsdækkende installation (til brofaste øer). Vores partnere er autoriserede elinstallatører og er eksperter i at installere og konfigurere vores ladeløsninger. Vores standard installation dækker de flestes behov og forbereder laderen til 16A ladning på tre faser (op til 11 kW).

Standard installationen indeholder følgende:

 • Indbygning af ny 16A sikring i el-tavlen
 • Kabling mellem ladeboks og el-tavle. Maks. 10 meter kabel
 • Føring over loft, udvendigt på væg eller i jord (hvis kunden selv har fritlagt i 40cm dybde).
 • Boring af op til 2 huller i væg eller loft
 • Montering og test af ladeboksen

Det er et krav at der er plads i tavlen til kombirelæ og tavlen skal have jordforbindelse. Ellers kan tavlen udbygges mod merpris.

Hvad er ikke inkluderet i standard installationen?

Kørsel til ikke brofaste øer

Nedgravning af kabel, fjernelse og re-etablering af fliser og sten

Hvordan foregår bestillingsprocessen?

Når du har bestilt installation, vil du bliver kontaktet af vores installatør der dækker dit område. De vil spørge ind til din installation og vil samtidig informere dig, hvis der er behov for tilkøb udover standard installationen. Derefter aftaler I et tidspunkt for installationen. Laderen sendes direkte til dig, så den er klar til installationen.

Jeg er i tvivl om standard installation er nok?

Vi giver normalt ikke individuelle tilbud på forhånd da dette er meget tidskrævende. Det nemmeste er, at bestille installation. Såfremt du efter kommunikation med installatøren vælger ikke at benytte dig af vores tilbud om installation, kan du altid benytte dig af din fortrydelsesret og vi refunderer dig købet.

Må min egen elektriker installere laderen?

Ja! Elarbejde af denne type kræver dog autorisation. Du kan checke om din elinstallatør er autoriseret hos Sikkerhedsstyrelsen. Ved brug af egen elektriker yder vi dog ikke support på installationen, men stiller selvfølgelig relevant dokumentation til rådighed. Har installatøren ikke erfaring med vores ladere, må ekstra tidsforbrug påregnes.

OBS! Det er vigtigt at installatøren gennemfører hele installationen. Det indbefatter også at konfigurere laderen til at være online samt indstilling af laderens software. Vi har lavet en guide som du kan læse her.

Hvornår kan I udføre installationen?

Normalt indenfor 14 dage såfremt laderen er på lager, og afhængig af installatørens arbejdsplan.

Hvor finder jeg manual og information om min lader?

Det kan du finde på takecharge.dk/support

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tomTilbage til shop