Returvarer

Fortrydelse af køb

Har du fortrudt dit køb, skal du informere os pr email senest 14 dage efter du har modtaget varen. Varerne sendes retur som beskrevet herunder. Vi refundrer altid pengene til samme kort/betalingsmetode som købet er foretaget med.

Indpakning

Pak dine returvarer forsvarligt, så den originale emballage er beskyttet under returneringen.

Pakkes den originale emballage ikke forsvarligt ind, kan det medføre en værdiforringelse af produktet som helhed, der vil blive modregnet dit returbeløb. Der må derfor ikke klistres, skrives eller påsættes noget på den originale emballage, og alt skal pakkes forsvarligt ned, for at mindske chancen for, at noget rasler rundt i kassen og laver skader på sig selv.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, har du ansvaret for pakken under transporten frem til os. Alt returnering bør ske med track and trace. Det vil sige, bliver varen beskadiget eller forsvinder, er det dit ansvar som afsender. I begge tilfælde starter vi en reklamation hos transportøren, som vil afgøre om en eventuel transportskade fx skyldes dårlig emballering, i så fald dækker transportøren ikke og skadens omfang vil blive fratrukket dit returbeløb. 

Hvad koster en returlabel?

Vælger du selv at bestille fragt, skal varen sendes til vores adresse nederst på siden. Skriv dit ordrenummer på pakken eller ilæg seddel. Vi betaler ikke returfragt, men tilbyder at købe en returlabel nemt og billigt herunder.

Bestil returlabel

Varer sendes til

TakeCHARGE ApS
Kirsebærlunden 4
3460 Birkerød

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop