Returvarer

Fortrydelse af køb

Har du fortrudt dit køb, skal du informere os pr email senest 14 dage efter du har modtaget varen. Varerne sendes retur som beskrevet herunder. Vi refundrer altid pengene til samme kort/betalingsmetode som købet er foretaget med.

Indpakning

Pak dine returvarer forsvarligt, så den originale emballage er beskyttet under returneringen.

Pakkes den originale emballage ikke forsvarligt ind, kan det medføre en værdiforringelse af produktet som helhed, der vil blive modregnet dit returbeløb. Der må derfor ikke klistres, skrives eller påsættes noget på den originale emballage, og alt skal pakkes forsvarligt ned, for at mindske chancen for, at noget rasler rundt i kassen og laver skader på sig selv.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, har du ansvaret for pakken under transporten frem til os. Alt returnering bør ske med track and trace. Det vil sige, bliver varen beskadiget eller forsvinder, er det dit ansvar som afsender.

Refundering af varer

For at kunne yde fuld tilbagebetaling på en vare, skal denne være i original indpakning og i samme stand som ved køb, således at den kan sælges som ny vare. Er der tydelige brugsspor, ridser og lignende kan vi ikke tilbage betale det fulde beløb. I dette tilfælde vil du enten blive tilbudt at få sendt varen retur for købers regning eller et tilsvarende lavere tilbagebetalingsbeløb, svarende til varens stand.

Hvad koster en returlabel?

Vælger du selv at bestille fragt, skal varen sendes til vores adresse nederst på siden. Skriv dit ordrenummer på pakken eller vedlæg seddel. Vi betaler ikke returfragt, men tilbyder at købe en returlabel nemt og billigt herunder.

Bestil returlabel

Varer sendes til

TakeCHARGE ApS
Kirsebærlunden 4
3460 Birkerød

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop