TakeCHARGE Support

TakeCHARGE lader

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår aflæsning og udbetaling

Vi foretager aflæsning og indrapportering til Skat to gange årligt, i juni og december. Når refusionen er godkendt, modtager du faktura og evt udbetaling bliver overført til din konto, fratrukket næste periodes abonnement.

Vi sender dig en email med instruktioner ca to uger inden frist for aflæsning. Det indbefatter at du skal oplyse dit kontonummer, forbrug samt tage et billede af målerstanden. Du skal således kun bruge 5 min to gange årligt for at indsende informationen til os, så sørger vi for resten.

Hvordan fungerer låsebrikkerne

Laderen kan enten indstilles til at være låst med nøglebrik eller last op så alle kan lade. Er laderen låst skal brikken holdes oppe til laderen for at begynde opladningen. Laderen låser automatisk når stikket tages ud og opladningen er afsluttet. Ved at trykke på den ‘hemmelige’ knap til venstre for A knappen ændres funktionaliteten. Hold fingeren et par cm til venstre for A kanppen i et par sekunder. Man bekræfter ved at holde brikken op til læseren og dermed kan nøglebrik slås til/fra.

Hvordan fungerer den røde knap

Den røde knap på højre side er en afbryderknap. Når den er trykket ind vil skærmen nederst vise en rød fejlbesked. Dermed er laderen afbrudt. Knappen drejes ud for at aktivere laderen igen.

Hvad betyder de forskellige farver lys i tal i display

Se venligst manualen herunder

Hvilken sikkerhed har laderen

Laderen har inbygget detektion af over/underspænding, lynnedslag, overophedning,  fejl i jordforbindelse

Den er IP65 vandtæt, CE mærket og TÜV godkendt.

Laderen har indbygget kWh måler, kan jeg bruge den til refusion

Laderen har intern energimåler. Skal du have refusion sender vi en MID godkendt bi-måler med til installation i eltavlen for at gøre aflæsningen lettere

Filarkiv

Easee Home

Sådan giver du os adgang til at aflæse dit forbrug

For at vi kan fjernaflæse dit forbrug og udbetale refusion automatisk, skal du indsætte os med tlf +45 42655488 som SITE ADMIN (på dansk ADMIN-BRUGER) under sites > administrationhttp://easee.cloud. Log ind med det telefonnummer og brugernavn der er blevet oprettet til dig under installationen. Vi benytter kun adgangen til at aflæse forbrug og yde support på din lader hvis du anmoder os om det.

Derefter kan du sende dit kontonummer til brug for udbetaling af refusion til info@takecharge.dk og derefter vil du automatisk modtage faktura og refusion når det er tid for næste afregning.

Installation

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop