Mobillader support

Hent manual

Sådan virker udskudt opladning

Tilslut laderen til dit udtag enten med CEE stik eller adapter (bilen skal være frakoblet). Tryk på knappen med uret. Du vil se at der står x antal timer for hvornår opladningen skal begynde. Tilslut bilen. Vær opmærksom på, at bilen ikke også er indstillet til at lade med tidsindstilling.

Hvilken sikkerhed har laderen

Laderen har inbygget type B fejlsikring mod DC-fejlstrøm. Derfor kan du benytte den på CEE installationer med almindeligt RCD-A relæ (tidligere HPFI).

Sådan ændrer du ladestyrken

Tilslut laderen til dit udtag enten med CEE stik eller adapter (bilen skal være frakoblet). Tryk på knappen med A og du vil i displayet se, at ladestyrken skifter i intervaller mellem 8A og 16A. Tilslut dernæst bilen for at lade med den valgte styrke. Vær opmærksom på, at nogle biler også kan have en indstilling for hvilken strømstyrke de skal modtage.

Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shop